26 Ağustos PetekDinçöz'ün programına konuk olan Diyetisyen Selahattin Dönmezyemeklerden önce ve sonra içilebilen yediğimiz yemeğin yağa dönüşmesini engelleyen matabolizmayı hızlandırıcı içeceğin tarifini verdi...
Malzemeler:
2 yeşil elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 rula tarçın
3 litre su
Hazırlanışı ve uygulanışı:Elmaları dörde bölün.limonu da bölerek baharatları katıp 3 litre su ile haşlayın.fazla posalanmayacak şekilde.sadece aromaları geçse yeterli.bu içeceği günde 3 bardak öğünlere bölerek için.
Not: İçindeki tarçın kan şekerini dengelediği için şeker hastaları için de yararlı bir tarif.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder