21.6.10

Petek Diçöz'ün klibi çakma'mı?

Petek Dinçöz'ün çıkardığı "İşte Böyle Morarırsın" albümü çok konuşuldu ve halada konuşuluyor Son olarak Petek Dinçöz'ün klibindeki bazı sahnelerin genç şarkıcı Nazlı'nın klibindeki sahnelerle aynı olduğu ortaya çıktı. Nazlı'nın "Görmelisin" klibinde yer alan ve bir erkeğin başına çuval geçirilerek halatla bağlandığı görüntünün neredeyse aynısı, Petek Dinçöz'ün klibinde de kullanıldı. Geçen hafta "İşte Böyle Morarırsın" isimli yeni albümünü çıkaran Petek Dinçöz,
aynı adlı şarkının klibinde, başına çuval geçirdiği erkeği halatla sardı. Şimdi kliple ilgili olarak Petek Dinçöz'ün tepkisi merak ediliyor. Demet Akalın da daha önce çektiği bir klipteki sahnelerin başka bir klipteki görüntülerle aynı olduğunu fark edince, klibini piyasadan çekmişti.

“ANLIK GÖRÜNTÜ BENZERLİĞİ OLUR”
Nazlı’nın klibinin yönetmeni Ulaş Elgin, "Petek Hanım'ın klibini çeken arkadaş da bizi görüp esinlenmiş veya başka bir görüntüyü görüp etkilenmiş olabilir" dedi. Petek Dinçöz'ün "İşte Böyle Morarırsın" isimli şarkısının klip yönetmenliğini yapan Eyüp Dirlik de, klibi mayıs ayında çektiklerini belirterek, "Hiçbir görüntüden esinlenmedim. Anlık görüntüler benzer olabilir, ancak genele bakmak gerekir. Kimseyi taklit etmedim" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

istatistik